To Top

Upcoming Events

Our Calendar

Jobdag luchtvaarttechnicus

Ben je gepassioneerd door techniek, gefascineerd door gevechtsvliegtuigen? Wil je verscheidene stimulerende, gewaardeerde en gevarieerde banen ontdekken in een buitengewone omgeving? Kom dan naar de jobdag van de 10 Tactische Wing op de vliegbasis Kleine-Brogel!

In samenwerking met het Informatiecentrum Hasselt van Defensie, organiseren we een jobdag op de vliegbasis Kleine-Brogel om de diverse aspecten van onze technische jobs in de verf te zetten.

Het onderhoud van onze F-16 gevechtsvliegtuigen zal worden toegelicht. We zullen jou onze vliegtuigen en boeiende jobs voorstellen. Onze specialisten geven een woordje uitleg over hun opleiding en de specifieke taken en verantwoordelijkheden die ze zowel in België als in het buitenland uitoefenen. Je zal onze site, en een deel van de installaties, bezoeken om een beter beeld te krijgen wat een mogelijke job als luchtvaarttechnicus betekent bij de Luchtcomponent, en specifieker bij ons op de basis.

Je kan van deze gelegenheid gebruik maken om informatie in te winnen over de opleidingen luchtvaarttechnicus, openstaande vacatures, inschrijvingen, en de wervings- en selectieprocedures.

Programma - woensdag 13 April 2022:

12.25 uur: Afspraak aan de hoofdingang van de vliegbasis + uitleg maatregelen COVID-19.
12.40 uur:  Korte introductie 10 Tactische Wing: wie zijn we, wat doen we?
13.10 uur: Informatie en inlichtingen over de opleiding luchtvaarttechnicus & hoe kan je ons team vervoegen: inschrijving en selectieprocedure
13.40 uur: Rondgang in de 10 Tactische Wing in 2 groepen: voorstelling van de F-16, onze onderhoudsloodsen en ateliers, …
15.40 uur: Hoe kan je ons team vervoegen: inschrijving en selectieprocedure
16.35 uur: Einde bezoek

Inschrijven kan via onderstaand formulier of via mail met onderstaande gegevens naar info@kleinebrogelairbase.be

Gegevens aanvrager

Duid aan voor welke jobdag je je wenst in te schrijven*
woensdag 13 April 2022

Gegevens aanvrager

Voornaam*Gegevens zijn verplicht
Geb. plaats*Gegevens zijn verplicht
Nationaliteit*Gegevens zijn verplicht
Naam*Gegevens zijn verplicht
Geb. datum (leeftijd max 33j)*Gegevens zijn verplicht
Rijksregisternummer*Je vindt jouw rijksregisternummer achteraan jouw identiteitskaart. Het bestaat uit 11 cijfers, waarvan de eerste zes cijfers de geboortedatum van de kaarthouder aanduiden.
Tel / GSM*
Email *
Wens je transport aan het treinstation?*Bussen zullen ingelegd worden tussen het station van Neerpelt (vertrek 12.05 uur) en Leopoldsburg (vertrek 12.05 uur) en de basis, kies 'ja' indien je van deze dienst gebruik wil maken.
Ja
Nee
Kies het treinstation:*
Neerpelt
Leopoldsburg
Wat is je motivatie om aan deze jobdag ‘Vliegtuigtechnicus bij Defensie’ deel te nemen? *
Via welk communicatiekanaal heb je deze jobdag ontdekt? *


Gegevens volgens aantal personen (incl begeleider)

Geef aub de gegevens door:
Ik kom alleen
2 personen - mezelf & begeleider

Vul aub de persoonsgegevens van de begeleider in om de toegang tot onze Vliegbasis te verkrijgen

Gegevens begeleider

Voornaam communicant
Naam Naam communicant
Geb. datum Geb. datum
Geboorteplaats Geboorteplaats
Nationaliteit Nationaliteit
Bevestigen van uw aanmelding

Praktisch:

Datum & tijd: 13.04.2022 , 12u25 - 16u35
Locatie:  Basis GenMaj Vl Ivan du Monceau de Bergendal, Onze Lieve Vrouwlaan 99, 3990 Peer
Afspraak om 12.25 uur op de parking aan de hoofdingang van de basis (naast wachthuis). Je zal vanaf hier begeleid worden. Het bezoek wordt afgelegd in een gecharterde bus van Defensie.
De 10 Tactische Wing is toegankelijk met een persoonlijk voertuig, maar moeilijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Bussen zullen ingelegd worden tussen het station van Neerpelt (vertrek 12.05 uur) en Leopoldsburg (vertrek 12.05 uur) en de basis. Vergeet niet deze optie aan te vinken in het inschrijvingsformulier indien je van deze dienst wil gebruik maken.
Opgelet:
  • je hebt je identiteitskaart nodig om toegang te krijgen tot de site van Kleine-Brogel. Wie niet vooraf ingeschreven is, wordt niet toegelaten. Het dragen van een mondmasker is verplicht. 
  •  Wie niet vooraf ingeschreven is, wordt niet toegelaten. 
  • COVID-19: Het dragen van een mondmasker is verplicht.

Wij behouden het recht om de Jobday last minute te annuleren in functie van de Covid-situatie of door onverwachte operationele wijzigingen van onze vliegactiviteiten.Als luchtvaartonderhoudstechnicus ben je gepassioneerd door de luchtvaart en maak je deel uit van een team dat verantwoordelijk is voor de integriteit en goede werking van de systemen van de nieuwste generatie militaire vliegtuigen:    
- het gevechtsvliegtuig F-16 en F-35 vanaf 2025;
- het A400M transportvliegtuig;
- de NH90 en A109 helikopters
Tijdens je carrière zal je je professionele vaardigheden verder uitbreiden en kan je opklimmen in de militaire hiërarchie. Je verantwoordelijkheden die je zal opnemen zullen ook toenemen, dit zowel binnen je dienst als binnen Defensie. 
 
Ontdek meer job-mogelijkheden bij de Luchtmacht via WerkenBijDefensie.be 
https://www.mil.be/nl/werken-bij-defensie/alle-jobs-vacatures/?force=airforce&page=1
 

Bert B © Copyright on content & photos - PR KeeBee icc with Belgian Air Force