To Top

Upcoming Events

Bekijk onze kalender

Burenkijkdag 9 September 2022

Op vrijdag 9 september 2022 nodigen wij onze buren uit voor “een unieke kijk achter de schermen” van onze vliegbasis.

We organiseren dit exclusieve bezoek speciaal voor de inwoners van PEER, OUDSBERGEN, KINROOI, HAMONT-ACHEL, BREE, BOCHOLT, MAASEIK, HECHTEL-EKSEL, PELT, LOMMEL, HOUTHALEN-HELCHTEREN, LEOPOLDSBURG, WEERT (NL) en CRANENDONCK (NL) om jullie te bedanken voor het begrip dat jullie tonen voor onze dagelijkse vliegactiviteiten.

Naar jaarlijkse gewoonte willen wij jullie graag weer uitnodigen op onze “Burenkijkdag 2022”.
Dit om jullie te bedanken voor het begrip en vertrouwen door de jaren heen. Jullie krijgen een unieke blik achter de schermen van onze vliegbasis. Op hetzelfde moment van onze burenkijkdag houden wij ook een jobdag. Jullie kunnen dus ook kennis maken met een 70-tal verschillende functies binnen onze organisatie. Een gesprek met een brandweerman, piloot, technieker, ontmijner,…het kan allemaal.

Meer interesse in vliegtuigen, helikopters, vrachtwagens? Je zal ogen tekort komen om zowel Belgische als internationale voertuigen te ontdekken.
Met een vleugje muziek, gezellige sfeer, jobtimisten,… hopen wij jullie te ontmoeten op dit event.

Per gemeente verloten wij twee vrijkaarten voor onze Spottersdag inclusief een Luchtdoop met de A400m Atlas op zaterdag 10 September 2022 !!
(Wij verloten deze tickets onder buren die een ticket kopen voor onze burenkijkdag)

Een toegangsticket kost 12 € en is inclusief een Food voucher ter waarde van 9 €.
Voor kinderen tot 12 jaar (geboren in 2010 en later) is de toegang gratis, zij hebben dan ook geen recht op een Food voucher.

Tickets verkrijgbaar via  https://buren.kleinebrogelairbase.be/  en via de ticket-link op jullie gemeentelijke website.

Opgelet: dit is een “burenkijkdag” waarop wij exclusiefonze buren” wensen uit te nodigen als dank voor het vertrouwen en begrip. Er zullen dus gerichte controles gebeuren aan de hand van de identiteitskaart, deze zal worden uitgelezen.

Wij hopen jullie talrijk te mogen verwelkomen op onze vliegbasis!

 

Bert B © Copyright on content & photos - PR KeeBee icc with Belgian Air Force