To Top

Upcoming Events

Bekijk onze kalender

Teutenroute - 29 augustus 2021

21STE EDITIE - ZONDAG 29 AUGUSTUS 2021
Fifty-One Club De Teuten en Vliegbasis Kleine-Brogel vormen een sterke tandem.

Beste wielervrienden, Daar wij de gezondheid van onze medemens voorop stellen zien we ons genoodzaakt om de fietshappening De Teutenroute door COVID 19 voor 2020 definitief te annuleren. Wij hopen jullie terug te mogen begroeten op onze 21ste editie maar dan op zondag 29 augustus 2021 Verzorg jullie goed en tot volgend jaar, namens de organisatie.

De MS - steundagen ten voordele van het fundamenteel onderzoek naar Multiple Sclerose, georganiseerd onder impuls van de Vliegbasis Kleine-Brogel en zijn peterstad Peer bogen op een jarenlange traditie.

Ook dit jaar weer organiseren de Vliegbasis Kleine-Brogel en de Fifty - One Club ´De Teuten`op zondag 29 augustus 2021 voor de 21ste keer de mega - fietshappening ´De Teutenroute`binnen de jaarlijkse MS - actie.

Niet alleen fietsen voor eigen plezier maar tegelijkertijd zijn steentje bijdragen voor de minder fortuinlijke medemens omschrijft krachtig de doelstelling van 'De Teutenroute' dat in dit kader is uitgegroeid tot een fietsfestijn waar ieder jaar meer dan 5.000 fietsers aan deelnemen.

Info en inschrijvingen: www.teutenroute.be

 

© Copyright on content & photos - PR KeeBee icc with Belgian Air Force