To Top

Latest News

Have a look at our Latest News
With related photos

JOBDAGEN Gefascineerd door gevechtsvliegtuigen of gepassioneerd door techniek?

KeeBee Jobdagen

Versterk ons team!

Ben je gepassioneerd door Techniek, gefascineerd door Gevechtsvliegtuigen? Wil je verscheidene stimulerende, gewaardeerde en gevarieerde banen ontdekken in een buitengewone omgeving? Kom dan naar de jobdag van de 10 Tactische Wing op de Vliegbasis Kleine-Brogel!
Lees meer

100.000 euro naar MS-Liga en FONAVIBEL

Op 12 januari vond onze nieuwjaarsreceptie plaats. Dit gaat gepaard met de huldiging van onze meest verdienstelijke militairen. Zij krijgen van de burgemeesters van omliggende gemeentes een prijs die verwijst naar lokale producten of accommodaties.

Lees meer

Cheque BAFD2023 aan Monsheide

De organisatie van de Belgian Air Force Days 2023 was een ongekend succes, wat zich dan ook vertaalde in een recordopbrengst die alle verwachtingen overtrof. De opbrengst van het evenement wordt deels geschonken aan Monsheide, een zorginstelling in Peer die reeds vele jaren de steun van de vlieggroep geniet.

Lees meer

45 jaar F-16 in België

Vandaag, 45 jaar geleden, op 26 januari 1979 is de eerste Belgische F-16 aangekomen op Beauvechain Air Base. Hij kwam er terecht bij het 349 Squadron, dat sinds 1996 gehuisvest is bij ons in Kleine-Brogel. Dit maakt 349 Sqn het eerste operationele F-16 squadron van Europa.

Lees meer

Oprichting F-35 Security

De stellingen rond het F-35 project beginnen zich steeds meer te ontplooien. Om de constructie van de infrastructuur in goede banen te leiden, wordt het nieuwe element F-35 Security opgericht.

Lees meer

Bert B © Copyright on content & photos - PR KeeBee icc with Belgian Air Force