To Top
 • MISSION. REPUTATION. FUTURE. #WE_ARE_KEEBEE!

  MISSION. REPUTATION. FUTURE. #WeAreKeeBee!

 • Excellence and “Can-do”

  Excellence and “Can-do”

 • Competence and devotion

  Competence and devotion

 • Integrity and Loyalty

  Integrity and Loyalty

 • Exemplary leadership

  Exemplary leadership

 • Transparent communication

  Transparent communication

MISSION. REPUTATION. FUTURE. #WeAREKEEBEE!


BaseCo Welkom KeeBee

Welkom op de gloednieuwe website van de vliegbasis Kleine-Brogel. Via deze weg willen we iedereen die interesse heeft in de activiteiten van onze eenheid op een snelle en overzichtelijke manier toegang geven tot het breed gamma aan onderwerpen. Snelheid, flexibiliteit, toptechnologie en performante netwerken zijn trouwens nauw verbonden aan het dagelijks leven in een moderne luchtmachtbasis zoals de onze.

De vliegbasis Kleine-Brogel, ook wel ‘10de Tactische Wing’, ‘KB’ of ‘KeeBee’ genoemd in militaire taal, is uniek in vele aspecten. KB is namelijk de grootste eenheid van de Belgische Defensie en vervult permanent talrijke belangrijke opdrachten. Ieder uur van de dag. Elke dag van het jaar. Doorheen de uitvoering van iedere opdracht staat één gegeven steeds centraal: de zorg voor ons personeel.

Omdat onze opdracht zo belangrijk is voor de veiligheid en het welzijn van de Belgische bevolking besteden we veel aandacht aan hoe we onze taken uitvoeren; met kennis van zake, met teamspirit en in stijl. Dankzij die permanente aandacht voor een vlekkeloze uitvoering heeft KB in eigen land en tot ver daar buiten een ijzersterke reputatie opgebouwd. Iedere dag opnieuw zoekt ons personeel naar mogelijkheden om nog beter te presteren. De militairen en de middelen van KB staan klaar en zijn klaar; vandaag, morgen, onophoudelijk, om de belangen van ons land en de bevolking te verdedigen, in België of tot ver daarbuiten. Vandaag bereiden we eveneens intensief de toekomst voor. Die toekomst ziet er veelbelovend uit nu we weten dat binnen enkele jaren de continu gemoderniseerde F-16’s zullen vervangen worden door de hypermoderne F-35.

Deze website bevat een schat aan informatie over onze activiteiten, onze geschiedenis en onze geplande evenementen, zowel voor onze medewerkers als voor sympathisanten en geïnteresseerden. Maak jij nog geen deel uit van ons team, maar zou je dat wel graag willen? Ken je iemand die graag samen met ons op topniveau wil werken? Dan vind je hier de nodige informatie. Je kan ons natuurlijk ook ‘liken’ op Facebook of onze coole exclusieve foto’s ontdekken op Instagram. Veel surfplezier op onze website!

MISSION. REPUTATION. FUTURE. #WEAREKEEBEE!

Video

Watch the video

De succes-reeks F-16 van VTM (2018)

Een jaar lang is het werk en leven van Belgische F-16 piloten gevolgd, bij operaties boven oorlogsgebied, op oefening in het buitenland en bij het dagelijkse werk op de vliegbasis van Kleine Brogel. Voor het eerst zijn deze elitepiloten bereid om te getuigen over hun werk, hun wereld en hun leven. In F-16, een reportagereeks van VTM NIEUWS, opent de Belgische Luchtmacht voor de eerste keer de deuren van de anders gesloten wereld van de F-16, het supersonische gevechtsvliegtuig.

INSTAGRAM

Ondertussen is onze Vliegbasis erg populair op Social Media met de trending #wearekeebee ... Volg ons via www.instagram.com/kleinebrogelairbase ! Bekijk hieronder enkele recente berichten:

Kleine-Brogel Airbase
15 november "koningsdag": Traditioneel komen rond deze datum de korpsen der officieren, onderofficieren en vrijwilligers samen om een toast uit te brengen op de koning. Voor deze gelegenheid wordt ook "bij ons in KeeBee" een korpsmaaltijd georganiseerd. Drukke tijden voor ons horeca- en steunpersoneel. Dankzij hun "can do spirit" en teamwork werd het weer een prachtig gebeuren 👍🏼 #Wearekeebee #koningsdag #korpsmaaltijd #tradities #belaircomp #defensie #teamwork #belgiandefence #kleinebrogelairbase

Bekijk meer

Kleine-Brogel Airbase
One team, one mission #Wearekeebee #belaircomp #defensie #f16

Bekijk meer

Kleine-Brogel Airbase
Dagelijks wordt de motor van elk toestel uitgelezen om zo eventuele foutcodes op te sporen 🧐 #Wearekeebee #engine #technisch #kleinebrogelairbase #werkenbijdefensie #belaircomp #defensie #belgiandefence #f16 #f16fightingfalcon

Bekijk meer

Kleine-Brogel Airbase

Bekijk meer

Kleine-Brogel Airbase
Patrouilleren, opsporen van personen, explosieve detecteren,... zijn enkele van de taken die onze militaire honden samen met hun baasjes dagdagelijks bezig houden. Ze worden zowel bij ons in KeeBee, als op nationaal en internationaal grondgebied ingezet 🐾 #Wearekeebee #militarydog #oneteam #dogpatrol #trouwevriend #forceprotection #belaircomp #defensie 📸 @belaircomp

Bekijk meer

Kleine-Brogel Airbase
Deze F16 komt na 50 vlieguren in de Aircraft Cleaning Facility toe voor een wasbeurt 🚿 #Wearekeebee #aircraftcleaning #kleinebrogelairbase #belaircomp #defensie #maintenance #f16 #f16fightingfalcon #werkenbijdefensie #jobs www.werkenbijdefensie.be 🇧🇪

Bekijk meer

Kleine-Brogel Airbase
Nooit meer hier maar altijd bij ons 😔 #Wearekeebee #allerheiligen #keepstrong #oneteam #belaircomp 📸 @belaircomp

Bekijk meer

Of bekijk meer berichten via onze Instagram Wall op deze website.

 

Belgian Air Force - Air Base Kleine-Brogel Peer (BE)

© Copyright on content & photos - PR KeeBee icc with Belgian Air Force