To Top

Missie & Visie

Missieverklaring 10de Tactische Wing

Missie & Visie

 

 

Onze Visie
Vision

“De missie eerst, het personeel centraal.”

De 10de Tactische Wing zal voortdurend de referentie blijven voor operaties vanaf de thuisbasis of bij een ontplooiing en dit doorheen het volledige spectrum van de haar toegewezen missies. We willen een speerpunt van de Belgische Defensie blijven door het stimuleren van de kennis, de teamgeest en de uitstraling van ons personeel.

 

Zowel in vredestijd als bij crisis en conflict

De 10de Tactische Wing zal gevechtsklaar personeel en materieel leveren, zowel in vredestijd als bij crisis en conflict, voor offensieve en defensieve operaties vanaf de thuisbasis of bij een ontplooiing in het buitenland. Daarenboven dragen wij op een veilige, beveiligde en effectieve wijze ononderbroken bij aan het ontradingsbeleid van de NAVO. .

Onze Missie
Mission

 

 

Onze Strategie
Strategy

Luchtoperaties uitvoeren en langdurig ondersteunen

De 10de Tactische Wing zal uitzendbaar personeel en hypermodern materieel leveren dat kan ingezet worden om: deel te nemen aan actuele en toekomstige wereldwijde luchtoperaties met een onvoorwaardelijk respect voor de inzetregels ; uitvalsbasissen, zowel in binnen- als buitenland te beveiligen, om in alle omstandigheden de bewegingsvrijheid te garanderen; luchtoperaties uit te voeren en langdurig te ondersteunen met luchtwaardige technologie; Zonder de veiligheid te compromitteren.

 

  •   Uitmuntendheid en “Can-do” mentaliteit
  •   Competentie en toewijding
  •   Integriteit en loyauteit
  •   Transparante communicatie en wederzijds vertrouwen
  •   Inclusief en wendbaar leiderschap

Onze Waarden
Values


Bert B © Copyright on content & photos - PR KeeBee icc with Belgian Air Force