To Top

Laatste nieuws

Bekijk het laatste nieuws
met bijhorende selectie foto's

Mutsenparade MIF 8.0

De eerste MIF van het jaar is afgerond. Dit moment markeert een belangrijke overgang van burger tot militair, van petje tot muts, en van scholing tot de eigen eenheid.

Door gemotiveerde kaderleden werden zij in de mate van het mogelijke professioneel, karakterieel en fysiek klaargestoomd tot militair. Beginnend met talloze lessen theorie, gaat de opleiding over tot de toepassing ervan.

Van tactiek, omgaan met wapens en eerste zorgen tot sport, drill en militaire waarden: de kersverse soldaten werden er helemaal in ondergedompeld. Afhankelijk van hun functie krijgen ze nog een verdere opleiding in hun eenheid of in een ander opleidingscentrum.

De basis in hun militaire carrière is nu gelegd, en tegelijk gaan er meerdere wegen open voor hen bij Defensie. Startend in een eerste job, kunnen ze in de toekomst binnen Defensie doorgroeien naar talloze andere functies. Opleidingen die daarvoor nodig zijn, worden gewoon binnen de organisatie voltooid.

In hun functies zullen ze naar verschillende operaties gestuurd worden of opdrachten in samenwerking met andere naties uitvoeren.

Welkom bij Defensie!

Ga jij het avontuur aan? Bekijk welke jobs bij jou passen en vraag meer info in jouw buurt.

 

Bert B © Copyright on content & photos - PR KeeBee icc with Belgian Air Force