To Top

F-16 Fighting Falcon

Specials - Interaction - Stay active

temp_tech-photo

Selecties foto's (1) en voorbeelden van posters (2):

 

(1):

 

(2)

F-16 Solo Display Team

Met veel trots zal onze vliegbasis voor de periode 2022 t.e.m. 2024 het F-16 Solo Display Team van de Belgische luchtmacht leveren. Commandant vlieger Steven De Vries “Vrieske” wordt de demo piloot en staat net zoals zijn team te popelen om erin te vliegen. De voorbije jaren werd deze rol met veel overtuiging en overgave ingevuld door “Vador”, een F-16 piloot uit onze zustereenheid, de 2de Wing Florennes.

Continue Reading

De crash van Kolonel Knots

Uit een goede samenwerking tussen stad Peer en onze vliegbasis is een prachtig avontuur ontstaan. Een speurtocht voor jong en oud, waarin je tal van opdrachten tegenkomt.

Continue Reading

Specials

Ook in tijden van Corona blijft het noodzakelijk om als militairen onze fysieke en psychologische gezondheid optimaal te houden. We blijven immers ook gedurende deze periode operationeel inzetbaar.
Wij helpen jullie graag met enkele “tips & tricks” om zowel voor jezelf als voor je gezinsleden deze periode op een zo positief mogelijke manier door te komen.
Via deze Specials pagina proberen we jullie op regelmatige basis te voorzien van allerlei leuke actieve extraatjes. Je kan dit alleen doen of samen met je gezinsleden.

Neem dus zeker eens een kijkje!
En bovenal, hou het veilig

Bert B © Copyright on content & photos - PR KeeBee icc with Belgian Air Force